Werken bij Moree

Groei met ons mee

Werken bij Moree

Bij Moree krijg je alle ruimte om te groeien. Ons team is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Heb je geen ervaring in onze branche? Geen probleem, we leren je graag de fijne kneepjes van het vak. Wil je je ontwikkelen, de handen uit de mouwen steken en bijdragen aan een fijne en open sfeer? Dan pas je zeker bij ons.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en jaarlijks 2 bedrijfsuitjes. We organiseren elke maand een toolbox. Honger gekregen van al dat leren? Met regelmaat laten we een foodtruck voorrijden. Zo sluiten we dit gezamenlijke trainingmoment nóg gezelliger af.

Wij belonen goed werk. Als we zien dat je goed functioneert, krijg je een salarisverhoging. Daar hoef je niet om te vragen.

Onkruid schoffelen.jpg
Onkruid verwijderen met stoom.jpg

Zijn wij een match?

Solliciteren

Interesse? Laat het ons weten door een bericht achter te laten of simpel een Whatsapp-berichtje te sturen. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

Eerste gesprek

We leren elkaar graag beter kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Uiteraard met een lekker bakje koffie of thee.

Nieuwe baan!

Is er een match? Dan mag je direct bij ons aan de slag. We zorgen voor een goede én veilige start. Je wordt ingewerkt door een collega. Een ‘standaard’ inwerkplan hebben we niet, want dat is maatwerk bij ons. We kijken naar jou en naar wat jij nodig hebt. Je krijgt een starterspakket met bedrijfskleding en het benodigde gereedschap. Lekker aan de slag!

Open sollicitatie

Moree is altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle nieuwe collega's. Staat jouw functie niet tussen onze openstaande vacatures maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Moree? Stuur dan een open sollicitatie via onderstaande button of bel even naar 0184-68 48 47. 

Solliciteer nu
Logo-moree-op-tshirt.webp