Zorg voor integraal groenonderhoud

Het totale plaatje

Met oog voor de natuur

Buitenruimtes zijn hét visitekaartje voor u als opdrachtgever. Natuurlijke en schone parken, plantsoenen, bestratingen en speeltuinen vergroten het woonplezier van uw inwoners en de aantrekkingskracht. Maar dan moeten de buitenruimtes wél optimaal onderhouden worden. We nemen u de zorg uit handen en verzorgen graag het integrale onderhoud: van het maaien van gras tot het knippen van hagen, van onkruidbeheersing tot het snoeien van bomen en van slootonderhoud tot zwerfvuilopruiming en gladheidsbestrijding. En dat alles mét oog voor de natuur.

We kennen de buitenruimte goed én hebben kennis van ons vak. Hierdoor zien we vaak als eerste waar mogelijke uitdagingen, zoals waterdoorlatendheid, hittestress en veranderende weersomstandigheden (kunnen) ontstaan. We gaan deze uitdagingen niet uit de weg, maar zorgen voor advies op maat en passende, klimaatbestendige oplossingen. Snel en efficiënt!

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Maak kennis

Terug naar het overzicht

Diensten

Diensten A-Z

Ontdek

Integraal groenonderhoud

We hebben alles in huis om het hele groenonderhoud van de buitenruimte te verzorgen: van het maaien van gras tot het knippen van hagen, van onkruidbeheersing tot het snoeien van bomen en van slootonderhoud tot zwerfvuilopruiming en gladheidsbestrijding. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren.

Uw onderhoud is bij ons in goede handen.

Onkruid verwijderen bosmaaier.webp

“Integraal groenonderhoud: dat is onze kracht”

We verzorgen de complete buitenruimte op groengebied

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Onkruid verwijderen met stoom.webp