De natuur in harmonie

Door herinrichting en renovatie

Een nieuwe manier om de natuur te ontdekken

Mogen we een gebied opnieuw inrichten of renoveren? Dan gaat ons groene hart sneller kloppen! Daarom houden we onze kennis actueel en blijven op de hoogte van nieuwe, duurzame ontwikkelingen. Gelukkig maar, want het is belangrijk om te kijken of de buitenruimte nog past bij de eindgebruiker, zónder de natuur uit het oog te verliezen. Misschien is het bijvoorbeeld veel drukker geworden met fietsers? Of de huidige situatie past niet meer bij het straatbeeld?

We maken een uitvoerbaar ontwerp waar de eindgebruiker tevreden mee is. We denken graag met u mee en adviseren over de mogelijkheden. Oók op het gebied van circulariteit. Voor een zeer groot gedeelte van de vrijkomende materialen vinden wij een duurzame bestemming middels hergebruik: van het zeven van bestaande grond tot het verplanten van bomen en van het hergebruiken van bestrating tot het maken boompalen van vrijgekomen stamhout.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Maak kennis

Terug naar het overzicht

Diensten

Diensten A-Z

Ontdek

(Natuur)speeltuinen

Genieten van de natuur en respect ontwikkelen voor bloemen, planten en ander groen? Dat begint al op jonge leeftijd. Onze speeltuinen bieden een perfecte mix van natuurlijke materialen, een groene omgeving en veel speelplezier. En vanzelfsprekend voldoet alles aan de veiligheidsnormen.

Lachende hovenier met helm.webp
Aanleg zitkuil.webp

Beleeftuinen

Een beleeftuin heeft veel te bieden! Bijvoorbeeld voor verzorgingstehuizen ontwerpen we tuinen waarbij we goed kijken naar wat de bewoners en gebruikers willen en nodig hebben. Een beleeftuin bevordert de fysieke activiteit, de sociale interactie en het mentale welzijn van ouderen. Het stimuleert zintuigen door geuren, kleuren en texturen, vermindert stress en biedt een rustige omgeving voor ontspanning. Kortom: een hogere levenskwaliteit!

“We kijken naar het doel én de doelgroep”

Maatwerk voor elk project

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Overleg met ipad.webp