Trots op onze houtconstructies

Duurzame oplossingen

Ons vak is volop in ontwikkeling

Onze specialisten denken mee over de beste constructie voor uw project. We realiseren houtconstructies zoals damwanden, beschoeiingen, steigers, bruggen en vlonders op locaties door heel Nederland.

En wist u dat er duurzamere alternatieven zijn? Hierdoor verbruiken we minder hout. Dat is beter voor de planeet. Wij adviseren u graag over alternatieve mogelijkheden zoals het gebruik van NVO of kunststof.

 

Samen aan iets moois beginnen?

Maak kennis

Terug naar het overzicht

Diensten

Diensten A-Z

Ontdek

Steigers

Op zoek naar een kleine, grote, rolstoelvriendelijke of ander soort steiger? Wij realiseren het ontwerp en de bouw tot aan de jaarlijkse inspectie en het onderhoud voor u. Ook voor een opknapbeurt of kleine aanpassing kan u bij ons terecht. Denk aan het aanbrengen van een versteviging of anti-slipstructuur. Wij brengen uw bestaande steiger in topconditie. Zo kan u weer jaren vooruit.

Steiger over sloot.jpg
Schroeven in houten vlonder.jpg

Jachthavens

Plannen voor een nieuwe jachthaven of een renovatie van een bestaande haven? We verzorgen het hele project voor u. Dat pakken we grondig aan. Van de inventarisatie en het advies, de kostenraming en de vergunningsaanvraag tot en met de realisatie en het onderhoud. We beperken de omgevingshinder zo veel mogelijk. Zo zorgen we dat ook tijdens onze werkzaamheden de gebruikers blijven genieten in en op het water.

Kijkt u graag vooruit? Dat doen wij ook. We hebben meerdere duurzame oplossingen voor de haven van de toekomst, zoals damwanden en beschoeiingen van gerecycled kunststof. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Beschoeiing en damwanden

Wij zien de kracht van oeverbescherming. Met onze kennis en kunde ontwerpen en realiseren we de beste constructie voor uw oever. In ons ontwerp geven we voorrang aan de natuur. Dat betekent dat we zoveel mogelijk natuurlijke of duurzame materialen gebruiken. We bieden bijvoorbeeld natuurlijke materialen voor beschoeiingen, zoals bamboe of wilgentenen van Nederlandse oorsprong en duurzame of gerecyclede materialen voor damwanden.

Er is nog veel meer mogelijk voor een natuurvriendelijke oever. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Timmerman boort in damwandplank.jpg

“Wij zijn specialist in duurzame oplossingen”

Zuinig op onze planeet

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Houtconstructies in nieuwbouwwijk.jpg