Verbinding maken door grond-, weg- en waterbouw

Moree pakt het aan

Plannen, ontwerpen en uitvoeren

Onze grond-, weg- en waterbouwspecialisten plannen, ontwerpen en voeren projecten uit in heel Nederland. Als turnkey aannemer nemen wij de verantwoordelijkheid voor het gehele project op ons. Dat geeft overzicht: bij Moree heeft u één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk en efficiënt. Onze grond-, weg- en waterbouwspecialisten plannen, ontwerpen en voeren projecten uit in heel Nederland.

Met onze specialisten hebben we veel kennis in huis. Zij weten wat de beste en meest duurzame oplossing voor u is. Denk aan waterdoorlatende bestrating of het aanleggen van meer beplantings- en boomvakken. Hiermee voorkomen we overlast en we realiseren een groener straatbeeld.

 

Samen aan iets moois beginnen?

Maak kennis

Terug naar het overzicht

Diensten

Diensten A-Z

Ontdek

Bestratingen en halfverhardingen

Wij denken mee over de aanleg van verharding of bestrating. Daarvoor gaan we grondig te werk. We beginnen met een advies over de opbouw van de ondergrond. Hoe gaan we verzakkingen tegen? De meest geschikte opties voor bestrating of verharding leggen we aan u voor.

Kan uw bestrating een opknapbeurt gebruiken? Naast de aanleg, doen wij ook het onderhoud. We verhelpen verzakkingen en vervangen bestrating die stuk is. Zo ligt alles er weer netjes bij. U kiest zelf welke materialen wij daarvoor gebruiken. Wij adviseren u graag over onze duurzame opties.

Stratenmaker rubber hamer.webp

“We nemen u de zorg uit handen”

Totaalpakket aan diensten

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Damwand plaatsen met kraan.webp