Grasmaaien bij Zwembad de Windas.webp

We verzorgen al tien jaar het integrale groenonderhoud van de gemeente Bergschenhoek. Dat doen we het hele jaar rond: van maaien in de zomer tot gladheidsbestrijding in de winter. We voelen ons intussen helemaal thuis in Bergschenhoek. We werken fijn met de gemeente samen, doordat we goed communiceren met elkaar en snel schakelen. Maar bovenal stelt de gemeente hoge eisen aan de kwaliteit en doen we er alles aan om aan de verwachtingen te voldoen. En dat wordt gezien.

Wat de samenwerking met de gemeente Bergschenhoek extra bijzonder maakt, is dat zij hun zaken zelf ook goed op orde hebben. Hun manier van werken daagt ons uit. Als je zo’n vooruitstrevende opdrachtgever hebt waar processen strak zijn ingericht, dan ga je vanzelf ook kritischer kijken naar je eigen processen. Kortom: we versterken en stimuleren elkaar!

10 jaar samenwerking

Samenzorgen voor meer biodiversiteit in de gemeente door ecologisch bermbeheer volgens Kleurkeur

Een jarenlange samenwerking heeft nog meer voordelen. Juist omdat we het hele jaar door in deze gemeente werken, zijn we de ogen en oren in de wijk. Zo weten wij precies wat er speelt. We voorzien de gemeente van proactief advies bij eventuele knelpunten en doen verbetervoorstellen. Vervolgens doet de gemeente hier ook echt wat mee en zorgen we samen voor een hoge kwaliteit van de buitenruimte.

We hebben onlangs de overeenkomst voor het groenonderhoud in de gemeente Lansingerland met twee jaar verlengd. Voor ons een bevestiging dat beide partijen heel tevreden zijn met hoe het gaat. Samen hebben we iets moois opgebouwd en wat ons betreft gaan we zo nog heel lang door. In elk seizoen van het kalenderjaar!

Onkruid stoep verwijderen met bosmaaier.webp

“We maken het mooier voor nu, maar ook voor straks”

Zorg voor balans in de natuur

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Hooi rollen met tractor.jpg