Verkuil & Moree is voor veel opdrachtgevers een bekende en vertrouwde naam. Die hebben we opgebouwd door hard te werken, te doen wat we beloven en kwaliteit te leveren. Een paar jaar geleden hebben we afscheid genomen van onze partner Verkuil. Ondanks dat onze naam en inzet hetzelfde bleven, zijn er de afgelopen jaren in onze visie en missie wezenlijke zaken veranderd. En nu dus ook onze naam!

Hard werken doen we altijd. Maar we denken nu veel meer na over hoe we voor onze klanten het verschil kunnen maken als ‘rentmeester van de natuur’. Daarom zetten we ons al een aantal jaar elke dag actief in om balans te brengen in de natuur. In overleg met onze klanten adviseren we hoe ze de beste keuze kunnen maken voor hun project én onze wereld. Want op dat laatste moeten we met z’n allen een stuk zuiniger zijn en kunnen we samen het verschil maken!

Personeel Moree.webp
Tegels leggen.webp

Ook hebben we ons pakket aan diensten verder uitgebreid, zodat we een totaalpakket aanbieden. We regelen alles: van het ontwerp tot en met de realisatie en het onderhoud. We gaan met u om tafel en zorgen dat we de zaken samen goed voor elkaar krijgen. Vallen werkzaamheden buiten onze scope? Dan staat ons netwerk van vaste samenwerkingspartners klaar om ons te ondersteunen. Dat scheelt u weer tijd en zoekwerk!

Ons bedrijf is volop in beweging. Maar de basis blijft hetzelfde: goed werk leveren. Ons team staat voor u klaar om uw buitenruimte mooi te maken. En we gaan nog een stapje verder, want we zijn geen ‘standaard’ groenbedrijf. Samen met u werken we aan een betere toekomst voor onze planeet. Wij zijn Moree, uw partner voor het complete groene plaatje.

“We kunnen niet doorgaan met het ‘opeten’ van de wereld”

Moree kijkt vooruit

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Werkoverleg met tablet.jpg