Eenvoudig inzicht in geplande werkzaamheden in uw wijk

Voor diverse gemeentes hebben wij de Moree app beschikbaar gesteld. Zo blijven omwonenden per wijk of locatie op de hoogte van geplande werkzaamheden in hun buurt en weten zij precies wat dit voor hen betekent. Denk hierbij aan het snoeien van hagen, onderhoud van watergangen, maaiwerkzaamheden of het plaatsen van beschoeiingen.

Hoe werkt het?
Als bewoner of organisatie voert u eenvoudig uw postcode en huisnummer in. U krijgt vervolgens een overzicht van alle werkzaamheden die binnen een straal van 500 meter plaatsvinden. Op de homepage ziet u de werkzaamheden voor de huidige week, terwijl u via de kalenderpagina verder vooruit kunt kijken.

Staan er meerdere werkzaamheden gepland? Dan worden deze weergegeven met verschillende icoontjes. Klik op een icoon voor een korte omschrijving van de werkzaamheden die in uw buurt worden uitgevoerd. Komen we bijvoorbeeld de heggen knippen? Dan krijgt u een pushmelding zodat u weet dat er tijdelijk misschien minder parkeerruimte beschikbaar is.

Moree app 2.webp

Altijd in contact en op de hoogte
Via de Moree app kunt u ook gemakkelijk contact met ons opnemen, blijft u op de hoogte van nieuws rondom Moree, en zijn onze actuele vacatures zichtbaar.

Nieuwsgierig geworden? Download de app nu op uw smartphone of tablet. De app is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

“We kunnen niet doorgaan met het ‘opeten’ van de wereld”

Moree kijkt vooruit

Kom je hier ook werken?

Vacatures

Samen aan iets moois beginnen?

Neem contact op
Werkoverleg met tablet.jpg